نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی


برای دریافت ویزای عراق چه مدارکی لازم است؟ سفارت عراق کجاست؟ با راهنمای سفارت عراق همراه باشید.

مقاله‌های مرتبط:

عراق کشوری است در خاورمیانه و همسایگی ایران که جایگاه ویژه‌ای نزد شیعیان دارد. این کشور همراه با پایتخت خود، بغداد و همچنین دیگر شهرهایش مانند نجف و کربلا، از مقاصد مهم سفرهای زیارتی، سیاحتی و تجاری محسوب می‌شود. سفارت عراق، آماده‌ی ارائه‌ی خدمات گوناگون، از صدور ویزا تا درخواست مجوز کار و اقامت و همچنین دیگر امور، به مراجعه‌کنندگان است. در ادامه همراه کجارو باشید تا با معرفی سفارت و مدارک مربوطه جهت اخذ ویزای عراق، آشنا شوید.

سفارت عراق کجاست؟

سفارت عراق در ایران، در شهر تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، شماره ۱۶۴۰ قرار دارد.

موقعیت سفارت عراق در تهران روی گوگل مپ

مقاله‌های مرتبط:

سفارت عراق

ساعات کاری سفارت عراق

انجام کلیه‌ی امور مربوط به سفارت و پاسخ به تماس‌های تلفنی: از شنبه تا چهارشنبه، از ۸:۳۰ تا ۱۵

برای انجام امور مربوطه به سفارت نیز می‌توانید از طریق سایت سفارت یا به صورت حضوری اقدام کنید:

سایت سفارت عراق

سفارت عراق

مدارک لازم برای ویزای عراق

برای دریافت ویزای عراق لازم است مدارک زیر را به سفارت ارائه دهید.

۱. اصل پاسپورت با امضاء، با حداقل ۶ ماه اعتبار

بیشتر بخوانید:

۲. عکس پرسنلی تمام رخ با زمینه سفید

۳. اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

۴. رضایتنامه‌ی برای مجوز خروج

۵. مدارک مربوط به اشتغال

۶. گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی

۷. پرداخت هزینه برای اخذ ویزا، ۴۰ دلار

۸. تکمیل فرم درخواست ویزا

سفارت عراق

سایر نکات

  • حضور مسافر در سفارت الزامی است.
  • ویزای گردشگری عراق به مدت یک یا سه ماه از تاریخ صدور دارای اعتبار است.
  • در صورت کامل بودن مدارک و عدم بروز مشکل ویزای عراق حداکثر در مدت چهار روز کاری صادر می‌شود.
  • برای هرگونه کسری در مدارک، مجددا می‌بایست درخواست ویزا شود.
  • از همراه داشتن وسایل اضافی خودداری شود.
  • تمامی مدارک مذکور نزد سفارت باقی می‌مانند.

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها